Welkom technische topper! Wij kunnen jouw handen goed gebruiken.

Ben jij van jongs af aan al een echte sleutelaar, herken jij van mijlenver het geluid van een Massey Ferguson én lijkt het je leuk om in een ambitieus familiebedrijf te werken? Dan ben je bij WeeversNieuwstad in Marknesse aan het juiste adres! Wij zijn per direct op zoek naar een Monteur Landbouwmachines (40u). Je bent een echte techneut met agrarische interesse en werkt graag in teamverband. Jij gaat je met name bezig houden met het opbouwen en repareren van GPS-systemen én je levert een bijdrage aan het onderhouden van landbouwmachines. En net zo belangrijk: je doet dit met veel plezier en vrijheid.

Scroll
Meer
info

Werk je het liefst in de werkplaats en word je graag uitgedaagd?

Lees dan even verder!

Benieuwd hoe je dag er uit ziet? Lees dan even verder..

Als Monteur landbouwmachines houd jij je bezig met service-, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden van landbouwmachines en aanverwante producten, zowel in onze werkplaats als op locatie. Jij bent in staat om zelfstandig diagnoses te stellen en deze te verhelpen.


Je dag start uiteraard samen met je collega’s met een kop koffie of thee. Vervolgens krijg je rond 08.00u informatie over je werkdag: Ga je de werkplaats in voor het onderhoud aan een beregeningsinstallatie, start je met een reparatieklus aan een Massey Ferguson.. of stap je direct de servicebus in om één van onze klanten op locatie te helpen? Je collega Tom praat je helemaal bij en je ontvangt daarnaast alle informatie op je eigen tablet. Als Monteur Landbouwmachines verveel je je bij ons nooit, je dag zit namelijk boordevol verschillende werkzaamheden.

Zijn wij het bedrijf waar jij wilt werken?

We hopen het! Bij WeeversNieuwstad word je onderdeel van een écht familiebedrijf. Je werkt nauw met elkaar samen en geen vraag is ons te veel. Iedereen heeft zijn eigen specialiteit en kan van elkaar leren. Bij mechanisatiebedrijf WeeversNieuwstad richten we ons op diverse sectoren. Zo verkopen, onderhouden en repareren wij diverse merken, machines en gereedschappen in de landbouw- en tuinsector. Dit doen wij vanuit drie locaties in Flevoland; Lelystad, Marknesse en Rutten. Wij zijn onder andere dealer van Massey Ferguson, AP, Hardi, Hoaf,  Grimme* en Kuhn* (* alleen Noordoostpolder). Dit zijn dus ook een aantal van de merken waar jij aan gaat sleutelen.

Nog niet overtuigd? Bekijk dan eens deze video en maak alvast kennis met een gedeelte van ons huidige team.

Over Weevers Nieuwstad

Bij mechanisatiebedrijf WeeversNieuwstad richten we ons op diverse onderdelen. Zo verkopen, onderhouden en repareren wij diverse merken, machines en gereedschappen in de landbouw- en tuinsector. We hebben drie locaties in Flevoland; Lelystad, Marknesse en Rutten. Wij zijn onder andere dealer van Massey Ferguson, AP, Hardi, Hoaf,  Grimme* en Kuhn* (* alleen Noordoostpolder)

Ben jij de collega waar wij blij van worden?

Lees dan even verder!

Wat verwachten wij van jou?

Een professionele werkhouding en je weet plezier met passie te combineren. Dat valt mee toch? En ook niet geheel onbelangrijk: je bent (zodra het weer kan) een mooie aanvulling voor onze wekelijkse vrijmibo. Daarnaast zou het mooi zijn als je onderstaande kwaliteiten met je meebrengt.

  • Je houdt van techniek en landbouwmechanisatie
  • Je hebt MBO werk- en denkniveau
  • Jij stelt jouw klant voorop, je denkt in oplossingen en vindt nieuwe ontwikkelingen leuk
  • Rijbewijs B(E) heb je in je bezit of je bent bereid dit te halen

Niet geheel onbelangrijk.. wat krijg je er voor terug?

  • Een mooie, moderne werkomgeving
  • Veel afwisseling, verantwoordelijkheid en een grote vrijheid in werken
  • Een divers team en de leukste collega’s van Flevoland ;-)
  • We zorgen ervoor dat je bij blijft in je vakgebied door cursussen en bijscholingen
  • Goede arbeidsvoorwaarden die passen bij jouw kennis en ervaring
  • Bij ons kun je doorgroeien! Je bent dus nooit uitgeleerd

Word jij onze nieuwe collega?

Benieuwd of dit de ideale werkplek voor jou is?
Tonny Weevers vertelt je er graag meer over. Je kunt voor meer informatie bellen, appen, mailen of even langs komen!
Direct solliciteren? Stuur je CV dan naar weevers@nieuwstad.nl.

weevers@nieuwstad.nl | (0320) 230 830 | Binnenhavenweg 43 8211 AA Lelystad